Çevreci ve Modern

Maksima fuar standıAlüminyum sigma profiller üzerine ve 8mm kalınlığındaki MDF plaklarının bağlantı elemanlarıyla giydirildiği bir stand sistemidir. Bu standlarda kullanılan malzemelerin geri dönüşümü %95'tir. Bu ne denle maksima fuar stanları ahşap fuar stanlarına göre daha ekonomiktir.

Maksima Fuar Standı

SSS

Bazı Sorularınızın Cevapları

Maksima fuar standı neden tercih edilmelidir?

Maksima Fuar standları standart ölçülerde yapılmış ve defalarca kullanılabilen malzemelerden yapıldığı için daha ekonomik ve daha çevrecidir.

Ahşap fuar standı maliyetleri nasıl belirlenir?

Maksima fuar standı maliyetleri, tasarım karmaşıklığı, ve işçilik detaylarının yoğunluğuna göre belirlenir. Standın büyüklüğü ve kullanılan dijital baskı miktarı standın fiyatını belirleyen en önemli unsurlardır.

Ahşap fuar standı fuar sonrasında daha başka fuarlarda kullanmak üzere alabiliri miyiz?

Maksima fuar standlarını sadece kiralama yapabilirsiniz. Kullanılan malzemenin ekonomik değeri ahşap malzemeden daha yüksek olmasına rağmen çok defa kullanılabildiği için daha ekonomiktir. Bu standlarda kullanılan tüm malzemelerin mülkiyeti Lima Fuar'a aittir.

Maksima fuar standı satın alabilir miyim?

Elbette Satın alabilirsiniz ancak ilk satın alma maaliyeti yüksek olacaktır. Ayrıca bu standın depolanması yeniden kurulum yapılma masrafları göz önüne alındığında maksima standın satın alınması sizin açınızdan çok da verimli olmayacatır.

Fuar bitiminde Maksima standlara ne yapılıyor.

Fuar bitiminde maksimalar standlarının tüm malzemeleri tarafımızca toplanıp yeniden kullanım için atölyemizde temizleniyor, varsa zarar gören parçalar ayıklanarak yeniden kurulum için hazır hale getiriliyor.

Biz Pianta Koltuk olarak Lima Fuar’la ilk defa çalışmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Gerek anlaşma sırasında gerek fuar standının projelendirmesi aşamasında kendilerini baya yorduk. Ama istediğimiz neticeyi de elimize aldığımız için memnunuz. Sonuçta söz verilen teslim süresi içerisinde bütün ihtiyaçlar karşılandı. Hiçbir şekilde sıkıntı yaşatmadılar. Bize sorunsuz bir fuar yaşattıkları için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

M. Aydoğdu

Pianta Koltuk
Lima Fuar’la standın satışından fuar sonrasına kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Stand beklentilerimizi tam olarak karşılad, fiyat ve kalite orantılıydı. Standımızdaki yoğunluk nedeniyle yaşanan sandalye eksikliğimiz kısa zamanda Lima Fuar tarafından çözüldü. Lima Fuar’la ileriki dönemlerde de çalışmak isteriz ve tanıdığımız şirket ve kişilere önerebiliriz.

S. M. Dimli

Çiçek Bir
Lima Fuar gerek hizmet gerekse kalite olarak bizi oldukça memnun etti. Uygun fiyata, kaliteli bir hizmet ve stant sundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm firmalara tavsiye ederiz.

Can C. Erol

Paykoç